Kör helg

”Tomas Epistlar – en sång varje söndag” kallar vi nästa stora körhelg som är förlagd till Bollnäs den 14 –15 april. Ett spännande projekt i samarbete med Tomas Boström och arrangörer och körledare från Sångarförbundet.

Tomas Boström har skrivit sånger till kyrkoårets alla Episteltexter! En skatt att ösa ur! Sångarförbundet kommer låta arrangera ett antal av dessa sånger för kör. Bland arrangörerna finns Carin Åkesson, Sven och Johanna Fridolfsson, Martin Åsander , Anna Cederberg Orreteg m.fl. Under helgen kommer Tomas Boström delta och berika oss med sina berättelser och sin sång. De nyskrivna arrangemang som blir oss alla till glädje kommer att repeteras tillsammans med flera körledare ur Sångarförbundet styrelse; Kersti Esselwall-Smårs, Kristina Åkesson, Carl-Gustav Huld, Marie Rindborg och Carin Åkesson.

Körhelgen äger rum med Bollnäs missionsförsamling och Forsbrokyrkans församling i Arbrå som värdar och Bilda som medarrangör.

Anmälan öppnar 31 januari per nedan länk.
Betala samtidigt in deltagaravgiften på bankgiro 673-7803. Kostnaden för helgen är 350 kr för medlemmar i Equmeniakyrkans Sångarförbund. Övriga 450 kr. Specialpris för ungdomar. I kostnaden ingår noter, lunch, fika och middag. Boende ordnar var och en själv.

Antalet deltagare har en gräns på 80 personer. Anmäl dig i god tid! Sista anmälningsdag är 27 mars.

Har du frågor maila sangarforbundet@equmeniakyrkan.se

Lördag 14 april
9.30 Incheckning och fika
10.00 Repetition
12.30 Lunch
13.30 Repetition
18.00 Middag med underhållning. ”Sånger på gehör” Tomas Boström.

Söndag 15 april
9.30 Repetition
11.00 Musikgudstjänst med körsångare från hela landet. ”Sångpredikan” Tomas Boström
12.15 (c:a) Förstärkt kyrkkaffe

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.